Vastgoedonderhoud

R van Hemert schilderwerken verzorgt het vastgoedonderhoud voor diverse vastgoedbeleggers en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Binnen onze organisatie stellen wij hoge eisen aan kwaliteit, milieu, planning en flexibiliteit. Wij bieden met onze projectschilders een goed op elkaar ingespeeld team, bestaande uit vakbekwame professionals met voldoende ervaring. Ons team van projectschilders staat klaar voor uw specifieke opdracht in zowel de publieke als private sector.

Vastgoedonderhoud voor vereniging van eigenaren.

Iedere Vereniging van Eigenaren is uniek. Toch zijn er veel vergelijkbare vraagstukken en uitdagingen. Deze komen u als bestuurder bekend voor. Ons ook.

Als bestuurder van een VvE bent u wettelijk verplicht middelen te reserveren voor toekomstig vastgoedonderhoud, onderhoudsplannen in kaart te brengen, een deugdelijke financiële planning te maken, tijdig uw leden te informeren en uiteraard het zorgvuldig uitvoeren van al deze plannen. Graag gebruiken wij onze kennis en ervaring om u bij deze vraagstukken te begeleiden. Wij ontzorgen VvE’s door goed te luisteren, uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden uit te werken. Met dit advies kunt u de overige leden eenvoudig informeren over de actuele staat van onderhoud en te verwachten kosten middels de onderhoudsplanning.

Voor meer informatie over onze aanpak of een nadere kennismaking vernemen wij graag van u. Voor het maken van een afspraak kunt u zowel telefonisch 06 4080 2934 als per e-mail contact met ons opnemen.

Onze diensten

Contactgegevens

R van Hemert Schilderwerken

Baljuwstraat 19, 2405 ZA Alphen aan den Rijn

info@rvanhemertschilderwerken.nl

06 40 80 2934

Op de kaart