Vastgoedonderhoud

R van Hemert schilderwerken verzorgt het vastgoedonderhoud voor diverse vastgoedbeleggers en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Binnen onze organisatie stellen wij hoge eisen aan kwaliteit, milieu, planning en flexibiliteit. Wij bieden met onze projectschilders een goed op elkaar ingespeeld team, bestaande uit vakbekwame professionals met veel ervaring. Ons team staat klaar voor al uw specifieke opdracht in zowel de publieke als private sector.

Vastgoedonderhoud voor vereniging van eigenaren.

Iedere Vereniging van Eigenaren is uniek. Toch zijn er veel vergelijkbare vraagstukken en uitdagingen. Deze komen u als bestuurder bekend voor. Ons ook.

Als bestuurder van een VvE bent u wettelijk verplicht middelen te reserveren voor toekomstig vastgoedonderhoud, onderhoudsplannen in kaart te brengen, een deugdelijke financiële planning te maken, tijdig uw leden te informeren en uiteraard het zorgvuldig uitvoeren van al deze plannen. Graag gebruiken wij onze kennis en ervaring om u bij deze vraagstukken te begeleiden. Wij ontzorgen VvE’s door goed te luisteren, uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden uit te werken. Met dit advies kunt u de overige leden eenvoudig informeren over de actuele staat van onderhoud en te verwachten kosten middels de onderhoudsplanning. Tevens bieden wij geheel gratis een verftechnisch advies aan in samenwerking met Sigma of Sikkens. Voor meer informatie over onze aanpak of een nadere kennismaking kunt u een afspraak maken zowel telefonisch 06 4080 2934 of per e-mail info@rvanhemertschilderwerken.nl.

 

Een greep van onze samenwerkende vereniging van eigenaren (VvE):

Polderpijl Kerk en Zanen Alphen a/d Rijn, Keersluis Kerk en Zanen Alphen a/d RijnPoortwachter Ridderveld Alphen a/d Rijn, Aziëlaan Kerk en Zanen Alphen a/d Rijn, Lemelerberg Ridderveld Alphen a/d Rijn, Oudshoorndekerk Alphen a/d Rijn, Nissan garage Koperweg Alphen a/d Rijn, D.O.S sportcenter Dillenburg Alphen a/d Rijn.

Onze diensten

Contactgegevens

R van Hemert Schilderwerken

Baljuwstraat 19, 2405 ZA Alphen aan den Rijn

Boskoopseweg 4-K-01, 2771XN, Boskoop

info@rvanhemertschilderwerken.nl

06 40 80 2934

Op de kaart