Wanneer is buitenschilderwerk nodig?

Het buitenschilderwerk, van uw woning of bedrijfspand is regelmatig aan onderhoud toe. Goed schilderwerk beschermt en verfraait uw woning of pand. Met buitenschilderwerk wordt het verfwerk aan de buitenkant van uw huis bedoeld. U kunt daarbij denken aan kozijnen en deuren, maar ook aan de gevel- betimmering en de buitenmuren van uw woning.

Buitenschilderwerk is minimaal één keer in de vijf tot acht jaar toe aan een nieuwe verflaag. Daarbij is het schilderwerk op het zuiden en westen eerder aan onderhoud toe, door de invloed van zon en regen.

Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, kan vocht het houtwerk van uw woning permanent aantasten en is het zonder meer tijd voor een schilder. Schildersbedrijf R van Hemert schilderwerken kan vrijblijvend bepalen of een gehele of gedeeltelijk onderhoudsbeurt noodzakelijk is. Regelmatig onderhoud van uw kostbare object is ook een investering, of zelfs waarde vermeerdering!

R van hemert schilder alphen aan den Rijn Buitenschilderwerk schilder voor buiten

Onderhoudstip van de schilder.

Als schilder adviseren wij u om uw schilderwerk op de juiste manier goed te onderhouden. Daarom raden wij u aan om elke twee maanden, als u uw ramen lapt, ook het houtwerk af te nemen. Vooral de liggende delen zijn kwetsbaar. Let bij het afnemen goed op de aanwezigheid van eventuele krasjes of blaasjes. Zitten er kieren in het houtwerk? Dan kan er water inlopen en kan houtrot ontstaan. Hierdoor kunnen de kosten van onderhoud aanzienlijk oplopen. Hoe sneller je erbij bent, hoe minder de werkzaamheden. Dus ziet u verkleuringen, blaasjes, barsten of krasjes op het schilderwerk? Neem dan voor de zekerheid contact met ons op. We komen graag langs om te kijken op welke manier we dat het best kunnen aanpakken. Dan overleggen we of het noodzakelijk is om het buitenschilderwerk te vernieuwen.

Onze diensten

Contactgegevens

R van Hemert Schilderwerken

Baljuwstraat 19, 2405 ZA Alphen aan den Rijn

Boskoopseweg 4-K-01, 2771XN, Boskoop

info@rvanhemertschilderwerken.nl

06 40 80 2934

Op de kaart