Vakschilder voor binnen- en buitenschilderwerk.

R van Hemert schilderwerken is een erkend schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn en omgeving, we hebben ruime ervaring in het ambachtelijke schildersvak. Wij verrichten schilderwerkzaamheden voor zowel particuliere en zakelijke opdrachtgevers als kleine en grote verenigingen van eigenaren (VvE’s). Wij combineren de meest moderne technieken en materialen. Dat zorgt voor een optimaal en duurzaam resultaat.

U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, zoals het sauzen van wanden, plafonds en gevels. Het saneren van houtrot behoort ook tot onze werkzaamheden. Doordat wij werken met top materialen van Sigma kunnen wij strak werk afleveren. U kunt ook een gratis technisch advies en garantie bepaling van Sigma krijgen. Wij werken met schuurmachines die stofafzuiging bevatten dat scheelt 90% stof!

Onze visie op het schildersvak.

Wij geloven dat als je tijd neemt voor het werk, je op alle vlakken een zeer service-gericht schildersbedrijf bent. Tijd nemen voor jou als klant, maar ook voor de schilders, onze leveranciers en onderaannemers. Duidelijke communicatie hebben van begin tot eind zorgt ervoor dat wij hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren met onze zeer professionele groep van schilders.

Waar zijn wij allemaal in gespecialiseerd?

Het schilderen van deuren, kozijnen, ramen, trappen, wandafwerking, het sauzen van plafonds, behangen (o.a. glasvlies/glasvezel en renovlies behang), houtrot reparaties.                                                                                                          

Contactgegevens

R van Hemert Schilderwerken

Baljuwstraat 19, 2405 ZA Alphen aan den Rijn

Boskoopseweg 4-K-01, 2771XN, Boskoop

info@rvanhemertschilderwerken.nl

06 40 80 2934

Op de kaart

R van Hemert schilderwerken, Schilder Alphen aan den Rijn, Schildersbedrijf linting schilderwerken
r van hemertschilderwerken buitendeur schilderen linting