Binnenschilderwerk

Schildersbedrijf R van Hemert schilderwerken is specialist op het gebied van binnen schilderwerk. Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van muren, plafonds, kozijnen, trappen en behang. Wij kunnen u extra slijtvaste verfsystemen voor vloeren, trappen, speciale anti schimmel verfsystemen voor bijvoorbeeld badkamer, toilet, of gifvrije verf voor kinderkamers aanbieden. Ook speciale warmte bestendige lak voor radiatoren . Een nieuwe frisse kleur op de muren en strak geschilderd houtwerk maakt uw huis sfeervol en persoonlijk, maar daarnaast zorgt binnenschilderwerk ook voor bescherming tegen slijtage, denk bijvoorbeeld aan een veel belopen houten trap of vloer. Als hout goed in de verf staat, gaat het veel langer mee. Tevens gebruiken wij schuurmachines met stofafzuiging dat scheelt 90% stof !

De kwaliteit van binnenschilderwerk is minstens zo belangrijk als die van het buitenschilderwerk. Binnen ontstaat veel vocht, ook wel waterdamp genoemd. Dit komt o.a. door douchen, koken en de centrale verwarming. Het schilderwerk beschermt tegen het intrekken van deze damp en zorgt ervoor dat er geen ongezonde schimmel ontstaat.

R-van-hemert-schilder-alphen-aan-den-Rijn-Buitenschilderwerk-schilder-voor-binnen

Verfsoorten voor binnen.

Wij gebruiken voor binnenschilderwerk acrylverf, een verf op waterbasis. Deze verf is oplosmiddelvrij of oplosmiddelarm, waardoor het bijna geen geur heeft en snel droogt, zo heeft u niet wekenlang last van een nare verflucht. Acrylverf is er als een dekkende verf, een transparante lak of een beits en verkleurd binnen niet zoals synthetische verf dat doet. Zoals hierboven al vermeld, iedere ruimte en ieder materiaal vraagt om een passende verfsoort. De badkamer en de kelder vereisen bijvoorbeeld een sterke vocht- en schimmelwerende verf. Voor de kozijnen en deuren in de buitengevel wordt een damp werende verf gebruikt, zodat vocht dat binnen ontstaat niet in het hout kan trekken.

Onze diensten

Contactgegevens

R van Hemert Schilderwerken

Baljuwstraat 19, 2405 ZA Alphen aan den Rijn

info@rvanhemertschilderwerken.nl

06 40 80 2934

Op de kaart