Glasvliesbehang

Om een woonruimte compleet te veranderen zou je kunnen schilderen of behangen. Wanneer behangwerk door vakkundige handen word gedaan komt het pas goed tot haar recht. Wij zorgen er uiteraard voor dat het behangwerk naadloos wordt aangebracht, zodat u er lang plezier van hebt.

Glasvezel of glasvliesbehang in uw woning.

Glasweefsel is scheuroverbruggend, ondergrondversterkend, stootvast en duurzaam. De eigenschappen van glasweefselbehang maken deze wandbekleding tot een veelgevraagde methode voor het afwerken van wanden in vooral nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden en bij renovatieprojecten. Het is mogelijk om glasvezel toe te passen op nieuw of reeds geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, blauw-, wit- en cementpleisterwerk, spuitgips, gipselementen, gips- en kartonplaten en alle bestaande houtvezelplaten. Het is verkrijgbaar in veel verschillende structuren en af te werken met alle soorten muurverven in iedere gewenste kleur.

r-van-hemert-schilderwerken-alphen-aan-den-Rijn-binnenschilderwerk-behang-glasvlies-2

Behangen met milieuvriendelijke keuzes.

Wij zijn ons ook zeker bewust van het milieu en hebben daarom bewust de keuze gemaakt met betrekking tot onze leverancier en materialen. Ons vliesbehang heeft geen negatieve invloed op de natuurlijke omgeving. Vliesbehang is opgebouwd uit een onderlaag van vlies en een toplaag van papier en is volledig biologisch afbreekbaar. Vliesbehang is pvc-vrij en het materiaal is FSC gecertificeerd. FSC-certificering houdt in dat het bedrijf die het vliesbehang produceert op een duurzame manier aan bosbeheer doet. Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaard (EN 13501-1:2007) voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. Ons vliesbehang is voorzien van het beste emissie label A+.

Onze diensten

Contactgegevens

R van Hemert Schilderwerken

Baljuwstraat 19, 2405 ZA Alphen aan den Rijn

info@rvanhemertschilderwerken.nl

06 40 80 2934

Op de kaart