Schilderen is
onze Passie!

R van Hemert Schilderwerken Boskoop

r-van-hemert-schilderwerken-alphen-aan-den-Rijn-binnen schilderwerk sigma

Binnen en buiten

Het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand vereist regelmatig onderhoud. Kwalitatief goed schilderwerk dient niet alleen ter bescherming maar verfraait ook uw huis, woning of pand aanzienlijk.

meer informatie
r-van-hemert-schilderwerken-alphen-aan-den-Rijn-binnen binnen schilderwerk sigma linting sausen

Wanden en plafonds

Wij bieden advies en realiseren de uitvoering van alle soorten wandafwerking, waaronder schilderen, sausen en behangen.


Meer informatie
r-van-hemert-schilderwerken-alphen-aan-den-Rijn-buiten schilderwerk sigma linting

Houtrot reparatie

Houtrot treedt vaak op bij onderdorpels en hoekverbindingen. Afhankelijk van de ernst van de houtrot, zullen de beschadigde delen gerepareerd of vervangen worden.

Meer informatie

Schildersbedrijf Boskoop

Zoekt u een deskundig schildersbedrijf in Boskoop en omstreken? Dan staat R van Hemert Schilderwerken voor u klaar. Wij zijn uw partner voor schilderwerkzaamheden, gericht op zowel particulieren als zakelijke klanten, inclusief kleine en grote Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Uw woning of bedrijfspand heeft regelmatig onderhoud nodig, en kwalitatief schilderwerk speelt een cruciale rol in de bescherming en verfraaiing ervan. Dit is essentieel voor de duurzaamheid van uw eigendom.

Met onze uitgebreide ervaring en het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen bieden wij vakmanschap in algemeen schilderwerk. Ons aanbod omvat zowel binnen- als buitenschilderwerk, het aanbrengen van renovlies- en glasvliesbehang, alsook het repareren van houtrot. Bij R van Hemert Schilderwerken in Boskoop zorgen we ervoor dat uw pand weer straalt en beschermd is tegen de elementen.

R van Hemert Schilderwerken boskoop

Kiest u voor ons, dan kiest u
Voor vakmanschap en kwaliteit

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Projecten Boskoop

Uitstekend
Gebaseerd op 20 recensies
Marianne Sneep
Marianne Sneep
2024-06-20
In twee en een halve dag onze woonkamer en gang geverfd: wanden en plafond. Mooi werk geleverd, netjes en schoon. We zijn er heel blij mee. Plezierige vakmensen.
Yvonne Poortman
Yvonne Poortman
2024-06-20
Juni 2024 - schilderwerkzaamheden woning: Waar wij vorig jaar, naar alle tevredenheid, met de gehele straat het sauswerk van onze woningen hebben laten doen door Team van Hemert was dit jaar het kozijnwerk van onze woning aan de beurt voor een grote schilderbeurt. Wat heeft Richard met zijn gehele team een aantal dagen hard gewerkt aan ons huis om het plaatje compleet te maken met spiegelende kozijnen als eindresultaat. Onze woning ziet er weer super netjes uit en wij kunnen zo weer een aantal jaar vooruit! Dankjewel nogmaals Team Van Hemert Schilderwerken voor het mooie afgeleverde werk! Mei 2023 - gevelreiniging en sauzen woning: Wij zijn zeer tevreden en ontzettend blij met het eindresultaat van de gevelreiniging en het sauswerk (buiten) van onze woning. Niet alleen onze woning maar alle woningen in onze hele straat zien er weer stralend wit uit met dank aan Team R. van Hemert. Vakmannen met oog voor detail, leveren nette afwerking, zijn klantvriendelijk en snel.
Hamed Fahimi
Hamed Fahimi
2024-06-09
Onder indruk van werk kwaliteit en klantgerichtheid van Richard. En nog blij dat hij ons huisje 'even tussendoor' kon schilderen, door zijn volle agenda. Richard gaat echt zorgzaam te werk en checkt regelmatig wat je als klant ervan vindt en communiceert duidelijk wat wel/niet mogelijk is. Enorme aanrader, en alweer geboekt voor over een 3-4 jaar (door die lange wachttijden).
Leander van dam
Leander van dam
2024-05-23
Strak in de lak is altijd een feit bij Richard en zijn collega's en dit is nog steeds ook letterlijk te zien bij onze woning. Bij ons drie jaar geleden geschilderd en het kan nog wel jaren mee. Ook een fijne overbuurman (toevallig) in de omgang :-). Keep on going the good work van Hemert schilderwerken...
Hans
Hans
2024-05-17
Ze hebben het schilderwerk van ons huis er weer piekfijn uit laten zien! Er wordt echt topwerk geleverd door top vaklui. Ik raad iedereen uit Alphen en omgeving die zijn huis wilt laten opknappen om even contact op te nemen met Richard!
Marijn Eggen
Marijn Eggen
2024-05-17
Richard en zā€™n mannen hebben puik werk afgeleverd!!! Een absolute aanrader!! Super bedankt Richard!
Laura Lief
Laura Lief
2024-05-16
Binnen een week hebben Richard en zijn team onze 2 onder 1 kap woning en die van onze buren weer helemaal wit gekregen. De kozijnen zijn gedaan en na afloop is alles keurig achtergelaten. Ik kan Richard en zijn mannen ten zeerste aanbevelen.
Ceesjan de Vos
Ceesjan de Vos
2024-05-13
Samen met de buren onze gevels en kozijnen laten schilderen. Ze hebben uitstekend werk geleverd, hard gewerkt, correcte mensen. De gevels zijn behandeld met een algwerende laag, waardoor het langer wit zal blijven. We hebben weer de mooiste huizen van de straat šŸ˜‰ Dank jullie wel.

Ontdek topkwaliteit Schilderwerk

Op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Boskoop? R van Hemert Schilderwerken staat garant voor vakmanschap en kwaliteit. In de pittoreske gemeente Boskoop, bekend om haar rijke tuinbouwhistorie en waterrijke landschappen, biedt R van Hemert Schilderwerken een breed scala aan schilderdiensten die uw woning of bedrijfspand niet alleen beschermen, maar ook esthetisch verrijken.

Met een diepe worteling in de lokale gemeenschap van Boskoop, begrijpt R van Hemert Schilderwerken de specifieke behoeften en uitdagingen van het onderhouden van panden in dit unieke gebied. Of u nu op zoek bent naar buitenschilderwerk dat bestand is tegen het vochtige klimaat, een verfijnde afwerking voor uw interieur, of deskundig advies over houtrotreparatie ā€“ ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen.

Diensten die wij aanbieden:

  • Buitenschilderwerk: Bescherm uw pand tegen de elementen met duurzaam en hoogwaardig schilderwerk.
  • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met strakke en stijlvolle afwerkingen.
  • Houtrotreparatie: Laat houtrot effectief behandelen door onze experts om de integriteit van uw pand te waarborgen.
  • Wandafwerking: Van behangen tot sausen, wij zorgen voor een perfecte afwerking van elke muur.
  • Advies op Maat: Ontvang persoonlijk advies dat is afgestemd op uw specifieke wensen en de karakteristieken van uw pand.

Waarom Kiezen voor R van Hemert Schilderwerken?


  • Lokale expertise: Als schildersbedrijf in Boskoop kennen we de lokale uitdagingen als geen ander.
  • Kwaliteitsmaterialen: Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen voor langdurige bescherming en een prachtig resultaat.
  • Maatwerk: Elk project is uniek. Wij luisteren naar uw wensen en leveren maatwerk.
  • Duurzaamheid: Wij zetten ons in voor duurzame praktijken die goed zijn voor zowel uw pand als het milieu.
  • Tevreden klanten: Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons een trouwe klantenkring opgeleverd in Boskoop en omstreken.

R van Hemert Schilderwerken is uw partner voor al uw schilderwerken. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en laat ons de schoonheid en duurzaamheid van uw pand naar een hoger niveau tillen. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit zorgen wij ervoor dat uw eigendom er op zijn best uitziet ā€“ nu en in de toekomst.