Schilderen is
onze Passie!

R van Hemert Schilderwerken Boskoop

r-van-hemert-schilderwerken-alphen-aan-den-Rijn-binnen schilderwerk sigma

Binnen en buiten

Het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand vereist regelmatig onderhoud. Kwalitatief goed schilderwerk dient niet alleen ter bescherming maar verfraait ook uw huis, woning of pand aanzienlijk.

meer informatie
r-van-hemert-schilderwerken-alphen-aan-den-Rijn-binnen binnen schilderwerk sigma linting sausen

Wanden en plafonds

Wij bieden advies en realiseren de uitvoering van alle soorten wandafwerking, waaronder schilderen, sausen en behangen.


Meer informatie
r-van-hemert-schilderwerken-alphen-aan-den-Rijn-buiten schilderwerk sigma linting

Houtrot reparatie

Houtrot treedt vaak op bij onderdorpels en hoekverbindingen. Afhankelijk van de ernst van de houtrot, zullen de beschadigde delen gerepareerd of vervangen worden.

Meer informatie

Schildersbedrijf Boskoop

Zoekt u een deskundig schildersbedrijf in Boskoop en omstreken? Dan staat R van Hemert Schilderwerken voor u klaar. Wij zijn uw partner voor schilderwerkzaamheden, gericht op zowel particulieren als zakelijke klanten, inclusief kleine en grote Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Uw woning of bedrijfspand heeft regelmatig onderhoud nodig, en kwalitatief schilderwerk speelt een cruciale rol in de bescherming en verfraaiing ervan. Dit is essentieel voor de duurzaamheid van uw eigendom.

Met onze uitgebreide ervaring en het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen bieden wij vakmanschap in algemeen schilderwerk. Ons aanbod omvat zowel binnen- als buitenschilderwerk, het aanbrengen van renovlies- en glasvliesbehang, alsook het repareren van houtrot. Bij R van Hemert Schilderwerken in Boskoop zorgen we ervoor dat uw pand weer straalt en beschermd is tegen de elementen.

R van Hemert Schilderwerken boskoop

Kiest u voor ons, dan kiest u
Voor vakmanschap en kwaliteit

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Projecten Boskoop

Uitstekend
Gebaseerd op 20 recensies
Ingmar Beense
Ingmar Beense
2024-01-30
2 trappen laten schilderen. Vakwerk afgeleverd en fijne manier van communicatie!
Greta de Wagt
Greta de Wagt
2024-01-16
Wat een top team, ze denken met je mee, werken nauwkeurig, ruimen alles netjes op aan het einde van de dag! Ze leveren vakwerk! Echt een aanrader!
Piet van Bostelen
Piet van Bostelen
2024-01-11
Schilder R.van Hemert heeft binnen keurig schilderwerk uitgevoerd in ons huis en alles keurig geschilderd en netjes opgeruimd. Nette werkers. Dik te vrede. Bedankt. Els en Piet van Bostelen
Wendy Diepgrond-Bosman
Wendy Diepgrond-Bosman
2023-12-14
Door Richard en zijn team alle deuren, kozijnen en trappen laten schilderen. Duidelijke communicatie, top kwaliteit schilderwerk! Aardige jongens die van aanpakken weten. Ze ruimen na afloop ook nog netjes op. In het voorjaar gaan ze voor ons ook de buitenboel in de verf zetten. Zeer aan te bevelen.
Frieda van Eunen
Frieda van Eunen
2023-10-19
Richard en zijn team werken hard en secuur. Met een prachtig eindresultaat!!!
xTRQ !
xTRQ !
2023-10-14
Richard en zijn team hebben prachtig en secuur werk verricht door ons huis weer mooi in de verf te zetten. Ons huis viel op doordat er achterstallig onderhoud was op het verfwerk, de kleuren waren vervaagd en scheuren zichtbaar. Nu past ons huis weer goed tussen in het rijtje met de juiste kleuren en afwerking. Wij zijn er erg blij mee. Bedankt heren! 💪
TRUUS Wijbenga
TRUUS Wijbenga
2023-10-13
Heeft wat buitenschilderwerk uitgevoerd. Zeer tevreden !

Ontdek topkwaliteit Schilderwerk

Op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Boskoop? R van Hemert Schilderwerken staat garant voor vakmanschap en kwaliteit. In de pittoreske gemeente Boskoop, bekend om haar rijke tuinbouwhistorie en waterrijke landschappen, biedt R van Hemert Schilderwerken een breed scala aan schilderdiensten die uw woning of bedrijfspand niet alleen beschermen, maar ook esthetisch verrijken.

Met een diepe worteling in de lokale gemeenschap van Boskoop, begrijpt R van Hemert Schilderwerken de specifieke behoeften en uitdagingen van het onderhouden van panden in dit unieke gebied. Of u nu op zoek bent naar buitenschilderwerk dat bestand is tegen het vochtige klimaat, een verfijnde afwerking voor uw interieur, of deskundig advies over houtrotreparatie – ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen.

Diensten die wij aanbieden:

  • Buitenschilderwerk: Bescherm uw pand tegen de elementen met duurzaam en hoogwaardig schilderwerk.
  • Binnenschilderwerk: Verfraai uw interieur met strakke en stijlvolle afwerkingen.
  • Houtrotreparatie: Laat houtrot effectief behandelen door onze experts om de integriteit van uw pand te waarborgen.
  • Wandafwerking: Van behangen tot sausen, wij zorgen voor een perfecte afwerking van elke muur.
  • Advies op Maat: Ontvang persoonlijk advies dat is afgestemd op uw specifieke wensen en de karakteristieken van uw pand.

Waarom Kiezen voor R van Hemert Schilderwerken?


  • Lokale expertise: Als schildersbedrijf in Boskoop kennen we de lokale uitdagingen als geen ander.
  • Kwaliteitsmaterialen: Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen voor langdurige bescherming en een prachtig resultaat.
  • Maatwerk: Elk project is uniek. Wij luisteren naar uw wensen en leveren maatwerk.
  • Duurzaamheid: Wij zetten ons in voor duurzame praktijken die goed zijn voor zowel uw pand als het milieu.
  • Tevreden klanten: Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons een trouwe klantenkring opgeleverd in Boskoop en omstreken.

R van Hemert Schilderwerken is uw partner voor al uw schilderwerken. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en laat ons de schoonheid en duurzaamheid van uw pand naar een hoger niveau tillen. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit zorgen wij ervoor dat uw eigendom er op zijn best uitziet – nu en in de toekomst.